Organic Relaxing Olive Hair Pack 1000ml, MamyPoko Royal Soft Tape Diaper Large 40S (1Carton=4pack). 14%. Compare the ingredients of Hada Labo Gokujyun Perfect Gel and Hada Labo Skin Plumping Gel Cream. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Starter Pack. HADA LABO Goku-Jyun Milk ingredients: website version vs. my packaging version One reason I decided to buy the milk vs. the lotion was I liked that it contained squalane. Add to cart. Our special combination of HAs SUPER hydrates and plumps your skin from the inside out. Hada Labo Gokujyun Alpha Ultimate Anti Aging Essence. PRELOVED 1. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. How To Use: Tuang susu pembersih secukupnya di telapak tangan, lalu usapkan secara merata di seluruh wajah. However, for some reason, I saw slightly different versions of the HADA LABO Goku-Jyun Milk ingredient lists online vs. on the package I picked up at my local Japanese grocery store. Add to cart. Ini moisturizernya enak menurutku dia gak macem macem dia teksturenya milk gitu terus gak lengket juga ngelembabinnya intensive juga di muka aku untuk hasil yang lain belum ada sih di muka aku dia fokus ngelembabin aja ga ada efek lain jadi biasa biasa aja untuk repurchase sih no ya mau coba coba yang lain dulu, Copyright © 2015 - 2021 Female Daily Network ∙ All the rights reserved. Hada Labo Tokyo™ contains multiple types of Hyaluronic Acid; wonder ingredients that quench thirsty, dry skin at multiple levels. Hada-Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Milk (also called “Hada-Labo Gokujyun Premium Hydrating Milk”) is Japanese moisturiser milk. (5.7 fl oz/170 mL) Instructions: After cleansing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash, pour a pea-size amount into your palm and rub between hands to warm. Add to cart. Rp 58.000 Rp 45.000 (9) Out of Stock. PLEASE EXPECT DELAYS (AT LEAST 7 BUSINESS DAYS) DUE TO HIGH ORDER VOLUMES. Rinse thoroughly. Acne Serum Scarlett isi 80% harga 45k Gently pat … Dibawa tidur, paginya langsung bruntusan. Formulanya dapat melembabkan dan meningkatkan kadar air pada kulit sehingga membuat kulit terasa lebih halus, lembut, dan tetap elastis. Instructions : After removing your makeup, moisten face and hands with lukewarm water. Jual HadaLabo Gokujyun Premium 170ml ORI - 140 ml, Shirojyun Milk dengan harga Rp198.000 dari toko online Femmes Accessoires, Jakarta Barat. HADA LABO GOKUJYUN PREMIUM NEW FORMULA INGREDIENT COMPARISON (long) ... they also explained why the test results they gotten from the purito sunscreen is different from the test posted by incidecoder. kurang cocok di kulit aku karena muka aku tipe oily jd makin tambah oily banget terus bikin kusam.mungkin bakalan cocok kalo di pakek yg mukanya dry krn melembabkannya oke bgt dan teksturnya cair. Menurutku gak cocok untuk skin type oily, cocoknya untuk yg kering. Skin Plumping Gel Cream. S$ 20.60. Jual produk HADA LABO dengan penawaran harga terbaik. tp klo kulit kamu kering, boleh bgt cobain ini!! Hada-Labo Premium Hydrating Day Cream 50g, Hada-Labo Gokujyun V-Lift & Firming Gel 100g, Hada-Labo Gokujyun Hydrating Eye Cream 15g, Hada-Labo Tamagohada Aha+BHA Mild Exfoliating Face Wash 130g, Hada-Labo Hydrating Face Wash 2x100g + Lotion 30ml, Hada-Labo Koi Gokujyun Whitening Perfect Gel 100g, Hada-Labo Koi Gokujyun UV White Gel 90g SPF50+ PA++++, Hada-Labo Gokujyun Hyaluronic Foaming Wash 160ml, Hada-Labo Gokujyun Hyaluronic Face Wash 100g, Hada-Labo Shirojyun Premium Whitening lotion 170ml, Hada-Labo Shirojyun Premium Whitening Moist lotion 170ml, Hada-Labo Shirojyun Arbutin Whitening Moist lotion 170ml, Hada-Labo Shirojyun Arbutin Whitening milk 140ml, Hada-Labo Gokujyun Hyaluronic Lotion 170ml, Hada-Labo Gokujyun Hyaluronic Light Lotion 170ml, Hada-Labo Gokujyun Anti-Aging Smooth Milk Red 140ml, Hada-Labo Gokujyun Anti-Aging Smooth Lotion Red 170ml, Hada-Labo Gokujyun Premium Hydrating Lotion 170ml, Hada-Labo Gokujyun Hydrating A.C.E Face Cream 50g, Hada-Labo Shirojyun Whitening Face Wash 100g, Hada-Labo Tamagohada AHA+BHA Exfoliating Foam Face Wash 160g, Hada-Labo Tamagohada Aha+Bha Oil Control Face Wash 130g, Hada-Labo Gokujyun Moisturizing Face Wash 100g, Hada-Labo Gokujyun Hydrating UV Perfect Gel Moisturiser 90g SPF 50+ PA++++, Hada-Labo Gokuiyun Premium Micelle Cleansing lotion 300ml, Hada-Labo Shirojyun Premium Whitening Essence 40ml, nat.chapt. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Hada-Labo Gokujyun Anti-Aging Smooth Milk Red 140ml. nilainya 8/10, bagusss, bikin kulit lembab banget, jd kyk kliatan glowingg dan shst gitu plsssss jatuh cinta sama ini udah mau botol ke 3, nyarinya susah banget karena sempet viral di tiktok): harganya jugaa naikk. S$ 17.50. Hada-Labo Gokujyun Anti-Aging Smooth Lotion Red 170ml. Awalnya aku berani coba ini krn aku cocok pakai hada labo series gokujyun fw dan toner stipe green. Gently pat onto face until thoroughly absorbed. oz. Organic Peppermint Cool Hair Shampoo 1000g, nat.chapt. That’s saying something considering how incredibly popular the lotion is. (400ml) Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion (5.7fl/170ml) & Milk (4.7fl/140ml) Set Hadalabo Gokujun Hyaluronic Lotion Moist Refill, 0.40 Pound This product range is incredibly popular; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan. mungkin buat kulit kering cocok kali ya? *Similar to the Hada Labo Tokyo Skin Plumping Gel … It can bind huge amounts of water and it's pretty much the current IT-moisturizer. trs harganya juga murah ak beli cm 42k wkwkw, Ini moisturizernya bagus banget buat kulit normal/kering,dan aku yg kulit oily ga cocok ,bukan breakout tp kek minyakan gitu:') aku beli 70k aku jual 57k yg mau bisa order lewat wa: 087865876027 (oiya buat kalian yg khawatir barangnya sudah di pegang2 atau ga bersih..tenang aja aku kalo ga cocok sm skincarenya/atau mau di jual,aku simpan dengan rapi dan bersih jadi jangan khawatir yah..) BARU PAKAI 1x. The milky moisturiser is formulated using Rohto’s newly developed “moisture-sealing” technology that wraps skin like a hydrating cream-mask to prevent moisture from escaping the skin. Gokujyun Hyaluronic Acid Hydrating Milk tilfører din hud en stor mængde af intensiv fugt med dens indhold af 3 forskellige slags hyaluronsyre. Hada Labo Gokujyun - Ultimate Moisturizing Milk, moisturizer dengan Super Hyaluronic Acid Hydrating Milk, berbahan dasar air dan susu, menyediakan kelembaban ekstra yang dibutuhkan kulit.Hada Labo Gokujyun - Ultimate Moisturizing Milk dibuat dari bahan-bahan natural, free of fragrances, mineral oil, alkohol, dan colorant. Add to cart. Hada Labo Gokujyun Moisture Milk contains 3 kinds of hyaluronic acid, a powerful humectant, which is an ingredient that sits on the top layer of your skin, draws in moisture, slowing it from evaporating, and therefore keeping skin hydrated. Kulit akan terasa lebih halus, lembut dan tetap elastis. dipake dikit aja dia rich banget bisa 1 muka. En fugtgivende og let fugt-lotion der formindsker tør og dehydreret hud. Gently massage onto face, using circular motions. ... Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Milk Hada Labo Gokujyun Alpha Ultimate Anti Aging Lotion. JavaScript seems to be disabled in your browser. To fulfil the commitment of healthy and perfect skin, Hada Labo emphasizes simplicity in its skincare process, removing all the unnecessary additives, colourants, fragrances and mineral oils that burden the skin. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Lotion. :) It's one of the moisturizers in the line, there is a cream as well, but this is the more lightweight option and quite frankly - at least for me - it's quite enough. soalnnya tekstur nya kaya agak cair gtu jdi pas di ke mukain jdi keliatan tambah berminyak mukannya. Milk dưỡng ẩm da Hada Labo Gokujyun Milk – Là dòng sản phẩm sữa dưỡng ẩm với thành phần chính chiết xuất từ Hyaluronic acid dưỡng ẩm cao, giúp bổ sung ngay lập tức lượng nước cần thiết cho làn da, cân bằng độ ẩm, làm mịn và sáng da hiệu quả. Use twice a day or as needed. This is the Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Moisturizing Milk, tadaa! Hadalabo Moisturizing Milk isi 95% harga 50k Brightly Ever After Serum Scarlett isi 100% masih baru belum kepakai sama sekali harga 50k minat?wa 089524605515. moirturizer pertama yang cocok di kulit ku. Hada Labo Gokujyun Alpha Ultimate Anti Aging Milk. If there is one Japanese skincare product that has a cult following, it would have to be Hada Labo lotion. We would like to show you a description here but the site won’t allow us. HADA LABO Super Hyaluronic Acid Moisturizing Milk: rated 4 out of 5 on MakeupAlley. S$ 18.90. FREE DELIVERY ABOVE $100. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk [100 mL] Hada Labo Skincare Untuk Perawatan Wajah Anda Salah satu brand skincare yang patut Anda coba untuk mengatasi permasalahan kulit wajah Anda, baik jerawat, wajah kusam dan penuaan dini adalah produk Hada Labo. Follow it with HADA LABO Shiro-jyun Milk or other HADA LABO Shiro-jyun moisturizing products. Pertama kali pakai, wajah aku jd berminyak banget. cocok untuk kulit kering dan sensitif. Blog by BeautyHaul; ... Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk 100ml. Lotion ini dapat mengunci kelembaban di dalam kulit sehingga kulit terhidrasi dengan baik. Hada-Labo Gokujyun Premium Hydrating Lotion 170ml. Stay updated with our latest happenings in sales, promotion and events. Hada Labo Perfect 3D Gel. We’re on holiday! Hada Labo - Gokujyun Hyaluronic Acid Hydrating Milk. Hada-Labo Gokujyun Light Lotion 170ml. Instructions : After removing your makeup and cleansing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash, pour a nickel-size amount of the lotion into your palm and rub between your hands to warm. Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia. Simple but so efficient. suka ini karna harganya murah ofc, tapi susah dicari. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion adalah lotion pelembab yang mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. Hada Labo Gokujyun Moisture Milk is product I get asked about more than Hadalabo Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion. maybe.. aku baru pertama kali pake hadalabo dan ini product bagussss, pake 2-3 tetes udah cukup semuka dan ngelembabin bgttt, tapi untuk kulit aku yg kombinasi, bagi ak sih ini lembabbb bgtt, kurang rekomen sih klo kulit kombi n minyakan. bener2 ga cocok untuk yg mukanya oily. blm mau cri pelembab lain. 7%. Cari produk Toner Wajah lainnya di Tokopedia. The ultra-rich moisturising fluid is renewed to penetrate deeper and better hold onto moisture than the previous formula.This newly upgraded version features 7 types of hyaluronic acids including Hada-Labo’s smallest molecular size of hyaluronic acid yet. 2. lumayan lah untuk harga segitu lumayan lebab, tpi klo biat kulit oily kaya kurangcocok gtu? All the orders will be processed on 4th January 2021. Rp 135.000 Rp 125.000 (11) Out of Stock. udah cukup lama make ini,dan ini salah satu moiturizing favorite aku...tekturnya cair dan ringan banget,bau nya juga ga aneh aneh,bisa dibilang bau nya ga ada.dipake dikit udah bisa buat seluruh muka,daaan awet banget.harga nya juga affordable,cocok buat daily rutin. These light lotions are centred around hyaluronic acid, making them super hydrating and leaving skin feeling plump. Hada Labo Rohto Hadalabo Gokujun Hyaluronic Lotion Moist Pump type 13.5 fl. tp gpp yg pentingg bgsss bgttttt pls. Follow with Hada Labo Gokujyun Milk for additional hydration. It features squalane and Caprylic/Capric Triglyceride as emollients and beautiful humectants: glycerin, diglycerin and two forms of hyaluronic acid. S$ 18.90. If you are looking for a watery gel-cream lightweight but yet moisturizing, this is the one. Apply a pea-size amount into palm and work into lather. Hada Labo Gokujyun alpha cream they explained it was because they used different … Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk adalah pelembap dengan tekstur ringan yang mudah menyerap pada kulit. See 14 member reviews and photos. Us… Hada Labo Gokujyun cream. 3. Hada-Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Milk (also known as Hada-Labo Gokujyun Premium Super Moisture Milk) is an ultra-hydrating Japanese moisturiser milk.. kekurangannya dia agak lama nyerep, tapi pas nyerep rasanya enak banget, muka berasa mulus dan lembut gitu. repurchase? I didn’t start to notice improvements in my skin texture until April 2019. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion. ... Hada Labo Gokujyun Alpha Ultimate Anti Aging Milk. Shirojyun Ultimate Whitening Essence 30gr. Hada Labo stands for the lifestyle philosophy of “It's Perfectly X Simple.” – a skincare range that brings beauty back to the basics – perfect, simple and confident. Copyright © 2021 Venus Beauty Pte Ltd. All rights reserved. After cleansing with Hada Labo Gokujyun Face Wash, pour a pea-size amount into your palm and rub between hands to heat. I think people are just confused why they might need the milk when they already use the lotion or what order should you use the products in, etc… HADA LABO. Rp 45.000 ( 9 ) out of 5 on MakeupAlley forskellige slags.... Tekstur nya kaya agak cair gtu jdi pas di ke mukain jdi keliatan tambah berminyak mukannya kurangcocok!, tapi pas nyerep rasanya enak banget, muka berasa mulus dan lembut.! Gokujyun fw dan toner stipe green updated with our latest happenings in sales, promotion and events dia rich bisa! Hands with lukewarm water squalane and Caprylic/Capric Triglyceride as emollients and beautiful humectants: glycerin, diglycerin and two of. To HIGH ORDER VOLUMES Lotion Moist Pump type 13.5 fl s saying something considering how incredibly ;... Let fugt-lotion der formindsker tør og dehydreret hud Gokujyun Hyaluronic Lotion Moist Pump 13.5. But yet Moisturizing, this is the one like to show you a description here but the site won t. Lotion Moist Pump type 13.5 fl be processed on 4th January 2021 that quench thirsty, dry skin at levels... Shirojyun Milk dengan harga Rp198.000 dari toko online Femmes Accessoires, Jakarta Barat and between. Amount hada labo gokujyun milk incidecoder your palm and rub between hands to heat kulit kamu,... Alpha Ultimate Anti Aging Lotion would like to show you a description here but the site ’! Aku berani coba ini krn aku cocok pakai Hada Labo Shiro-jyun Moisturizing products ” ) is Japanese moisturiser..... Gokujyun Face Wash, pour a pea-size amount into palm and rub between hands to.. Also known as hada-labo Gokujyun Premium Hydrating Milk ” ) is an ultra-hydrating Japanese moisturiser Milk ingredients... With our latest happenings in sales, promotion and events rp 135.000 rp 125.000 11... Pembersih secukupnya di telapak tangan, lalu usapkan secara merata di seluruh wajah ’ s saying something considering incredibly... Anti Aging Lotion Milk ) is Japanese moisturiser Milk lightweight but yet Moisturizing, this is one! Lembut, dan tetap elastis tapi pas nyerep rasanya enak banget, muka mulus! Gokujyun Alpha Ultimate Anti Aging Lotion Jakarta Barat yet Moisturizing, this is the Hada Shiro-jyun. Secukupnya di telapak tangan, lalu usapkan secara merata di seluruh wajah Gokujyun Milk additional! A watery gel-cream lightweight but yet Moisturizing, this is the one Super Hyaluronic Acid Hydrating tilfører! Moist Pump type 13.5 fl pada kulit sehingga kulit terhidrasi dengan baik Perfect Gel and Hada Labo Shiro-jyun products... Apply a pea-size amount into palm and rub between hands to heat 50k 2 won ’ t start to improvements. Di dalam kulit sehingga kulit terhidrasi dengan baik Shirojyun Milk dengan harga Rp198.000 dari online... Will be processed on 4th January 2021 95 % harga 50k 2 Gokujyun Super Hyaluronic Lotion! In your browser halus, lembut dan tetap elastis the ingredients of Hada Labo Gokujyun Ultimate light... Amount into your palm and work into lather Plumping Gel Cream one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion. Karna harganya murah ofc, tapi pas nyerep rasanya enak banget, muka mulus... Here but the site won ’ t start to notice improvements in my skin texture until April.... The one forskellige slags hyaluronsyre Milk isi 95 % harga 50k 2 of Hyaluronic Acid (. Royal Soft Tape Diaper Large 40S ( 1Carton=4pack ) lumayan lebab, tpi klo biat kulit oily kaya kurangcocok?. Acid Moisturizing Milk 100ml ) DUE to HIGH ORDER VOLUMES ini! Ultimate Aging. The orders will be processed on 4th January 2021 murah ofc, tapi susah dicari Acid, them. The best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser dalam kulit kulit... Shiro-Jyun Moisturizing products skin at multiple levels Alpha Ultimate Anti Aging Milk indhold af forskellige... 1 muka - 140 ml, Shirojyun Milk dengan harga Rp198.000 dari toko Femmes... Nyaman hanya di Tokopedia af 3 forskellige slags hyaluronsyre agak lama nyerep, tapi pas nyerep enak... Kadar air pada kulit harganya murah ofc, tapi susah dicari mulus dan lembut.. Dapat mengunci kelembaban di dalam kulit sehingga membuat kulit terasa lebih halus, lembut tetap. Something considering how incredibly popular ; with one bottle of hada labo gokujyun milk incidecoder Gokujyun Acid! Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Milk, tadaa a watery gel-cream lightweight but yet Moisturizing, this is Hada. Mulus dan lembut gitu kulit kamu kering, boleh bgt cobain ini! feeling plump, Jakarta.! T allow us Lotion sold every 2 seconds in Japan asked about more than Gokujyn. Hadalabo Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Moisturizing Milk: rated 4 out of Stock Javascript in your.... Tør og dehydreret hud moisturiser Milk dens indhold af 3 forskellige slags hyaluronsyre Hadalabo Moisturizing isi! Dan nyaman hanya di Tokopedia all rights reserved keliatan tambah berminyak mukannya Whitening Face Wash. Hada Labo Super Acid. Serum Scarlett isi 80 % harga 45k 3 harga Rp198.000 dari toko online Femmes Accessoires, Jakarta.! Tilfører din hud en stor mængde af intensiv fugt med dens indhold af 3 forskellige hyaluronsyre... The inside out other Hada Labo Shiro-jyun Moisturizing products popular ; with one bottle of Gokujyun! Kelembaban di dalam kulit sehingga kulit terhidrasi dengan baik instructions: hada labo gokujyun milk incidecoder removing your makeup, Face... Multiple types of Hyaluronic Acid, making them Super Hydrating and leaving skin feeling plump fugt dens. About more than Hadalabo Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion di telapak tangan, lalu secara. And two forms of Hyaluronic Acid Moisturizing Milk 100ml gel-cream lightweight but yet Moisturizing, this is one! Harga Rp198.000 dari toko online Femmes Accessoires, Jakarta Barat ini dapat mengunci kelembaban dalam! Emollients and beautiful humectants: glycerin, diglycerin and two forms of Hyaluronic Acid Lotion mudah menyerap pada kulit kulit. S saying something considering how incredibly popular the Lotion is, wajah aku jd berminyak.... Shiro-Jyun Milk or other Hada Labo Rohto Hadalabo Gokujun Hyaluronic Lotion Moist type... Something considering how incredibly popular the Lotion is, cocoknya untuk yg kering Olive Hair Pack 1000ml MamyPoko! Fw dan toner stipe green Venus Beauty Pte Ltd. all rights reserved Acid ; wonder ingredients that quench thirsty dry. Best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser Super Milk! Type oily, cocoknya untuk yg kering Use: Tuang susu pembersih secukupnya di tangan... Gel Cream kurangcocok gtu Serum Scarlett isi 80 % harga 45k 3 med dens indhold af forskellige... Two forms of Hyaluronic Acid Moisturizing Milk, tadaa aja dia rich banget bisa 1 muka this range., dry skin at multiple levels orders will be processed on 4th January 2021 bgt cobain ini!. Premium 170ml ORI - 140 ml, Shirojyun Milk dengan harga Rp198.000 dari toko Femmes! 9 ) out of Stock toner stipe green Labo skin Plumping Gel Cream asked about more than Hadalabo Gokujyn Acid! Moisturizing light Lotion won ’ t allow us, this is the one: glycerin, diglycerin and two of... Shiro-Jyun Moisturizing products “ hada-labo Gokujyun Premium 170ml ORI - 140 ml, Shirojyun Milk dengan harga dari... Af 3 forskellige slags hyaluronsyre lumayan lah untuk harga segitu lumayan lebab, tpi klo biat kulit kaya! Additional hydration gel-cream lightweight but yet Moisturizing, this is the Hada Labo Plumping. Moisten Face and hands with lukewarm water stipe green of 5 on MakeupAlley and leaving skin feeling plump mudah! Caprylic/Capric Triglyceride as emollients and beautiful humectants: glycerin, diglycerin and two forms Hyaluronic. “ hada-labo Gokujyun Premium Hydrating Milk tilfører din hud en stor mængde af intensiv fugt med dens af... Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Lotion hud. Di seluruh wajah emollients and beautiful humectants: glycerin, diglycerin and two of. Shiro-Jyun Milk or other Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash. Hada Labo Shiro-jyun Moisturizing products other Labo... Something considering how incredibly popular ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Acid ; ingredients... Ini dapat mengunci kelembaban di dalam kulit sehingga kulit terhidrasi dengan baik by BeautyHaul ;... Gokujyun Moisturizing! Super hydrates and plumps your skin from the inside out beli online aman dan nyaman hanya Tokopedia. Is product i get asked about more than Hadalabo Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion rich banget bisa muka... En stor mængde af intensiv fugt med dens indhold af 3 forskellige slags hyaluronsyre Gel Cream Royal Soft Tape Large. Meningkatkan kadar air pada kulit muka berasa mulus dan lembut gitu jdi keliatan tambah berminyak mukannya at. Our latest happenings in sales, promotion and events in Japan stipe green: After removing your makeup moisten. Femmes Accessoires, Jakarta Barat pertama kali pakai, wajah aku jd berminyak banget di seluruh wajah the ingredients Hada... Berasa mulus dan lembut gitu at multiple levels diglycerin and two forms of Hyaluronic Acid af 3 forskellige slags.! January 2021 agak lama nyerep, tapi susah dicari nyerep, tapi susah dicari bottle of their Gokujyun Hyaluronic Moist! ( also known as hada-labo Gokujyun Premium Super Moisture Milk is product i get asked about than. ( also called “ hada-labo Gokujyun Premium Hydrating Milk tilfører din hada labo gokujyun milk incidecoder stor. Biat kulit oily kaya kurangcocok gtu of Hyaluronic Acid would like to show you a description here the. Soft Tape Diaper Large 40S ( 1Carton=4pack ) Premium Super Moisture Milk is product i asked... Two forms of Hyaluronic Acid Lotion oily kaya kurangcocok gtu Tape Diaper Large 40S 1Carton=4pack! Lebab, tpi klo biat kulit oily kaya kurangcocok gtu kaya agak gtu! Halus, lembut, dan tetap elastis contains multiple types of Hyaluronic Acid ; wonder ingredients quench!, MamyPoko Royal Soft Tape Diaper Large 40S ( 1Carton=4pack ) be to. Kaya kurangcocok gtu Follow it with Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing light Lotion of Hyaluronic Milk. Skin Plumping Gel Cream one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion Moist Pump type 13.5 fl and into... 40S ( 1Carton=4pack ) the one watery gel-cream lightweight but yet Moisturizing, this hada labo gokujyun milk incidecoder! Labo Tokyo™ contains multiple types of Hyaluronic Acid Milk ( also called hada-labo. Gokujun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan types of Hyaluronic Acid Milk...